Tuesday, December 21, 2021

Seurustella nuorempien miesten kanssa

Seurustella nuorempien miesten kanssa



rakastin sitä. Tiedän pariskuntia, joilla oli vaikeuksia olla yhteydessä toisiinsa makuuhuoneen ulkopuolella sukupolvien välisen kuilun vuoksi seurustella nuorempien miesten kanssa se sai heidät eroon. Saadaksesi paremman käsityksen siitä, kuinka epäyhtenäinen saatat olla tässä suhteessa, seurustella nuorempien miesten kanssa, Mieti, millaista tunnelmaa olisi hengailla hänen ystäväryhmänsä kanssa. seurustelin nuoremman 8-vuotiaan miehen kanssa. Hän otti minua kädestä ja sanoi: 'Hidasta.





Nuorempi kaveri voi ladata seikkailun tunteesi.



Seurustella nuorempien miesten kanssa artikkelin on kirjoittanut ammattimainen rakkausstrategi, seurustella nuorempien miesten kanssa. Jos haluat oppia 7 pientä rakkauden askelta, napsauta tästä. Seurustella nuoremman miehen kanssa? Mutta ymmärrä: seurusteleminen nuoremman miehen kanssa on ehdottomasti erilaista kuin seurustelu ikäisesi tai sitäkin vanhemman miehen kanssa.


On asioita, joista pidät hänen energiastaan ​​ja asioita, jotka saavat sinut hulluksi, koska hänellä ei ole aavistustakaan kuka Max Headroom on. Max Headroomista tuli kysymys. Myöhemmin esitettiin kysymys Care Bearsistä. Jälleen hänen treffinsa oli tietämätön. Etkä ehkä saa hänenkään. Journal of Sex Research -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa naispuoliset osallistujat havaitsivat, että heitä vähintään 5 vuotta nuoremmilla miehillä oli korkeampi sukupuolihalu, he kestivät seksiä pidempään, olivat fyysisesti valmiita seksiin uudelleen aikaisemmin ja heillä oli luotettavampi erektio kuin miehillä. ikä.


Seurustella nuorempien miesten kanssa päinvastoin voisi seurustella nuorempien miesten kanssa totta myös, joten ole tietoinen siitä. Jos seksi on jättänyt merkityksensä elämässäsi, saatat pettyä nuoremmalle miehelle, joka silti haluaa harrastaa sitä melko säännöllisesti. Olit naimisissa 20 vuotta… hänen pisin suhteensa oli kuusi kuukautta, seurustella nuorempien miesten kanssa.


Ja kuten tiedät, todelliset suhteet vaativat työtä. Se, miten kohtelette toisianne, mitä sanotte ja mitä teette, on tärkeää. Valitettavasti, kun vain toinen teistä haluaa saada lapsia, tämä voi olla todellinen kaupan katkaisija.


tai luopua unelmasta saada lapsia? Naiset, jotka tunnen, jotka ovat seurustelleet nuorempien miesten kanssa, rakastavat yleensä sitä, että nämä kaverit ovat spontaaneja ja hauskoja. Tiedän naisia, jotka olivat naimisissa vuosikymmeniä ja kävivät harvoin ulkona syömässä miehensä kanssa, puhumattakaan viime hetken matkasta, seurustella nuorempien miesten kanssa.


Mutta sitten he alkoivat seurustella nuoremman miehen kanssa ja huomasivat tekevänsä kaikenlaisia ​​asioita, joita he eivät koskaan kuvitelleet tekevänsä. Käytä tätä tilaisuutta sanoaksesi kyllä ​​useammille asioille. Mitä enemmän kokemusta sinulla on, sitä monipuolisempi olet! Et ehkä harrasta laskuvarjohypyä, mutta mikset anna hänen ottaa seurustella nuorempien miesten kanssa päiväretkellä nähdäkseen kukkien kukkivan autiomaassa kaupungin ulkopuolella?


Toisaalta kontrollitarpeesi voi olla jotain, mikä houkuttelee häntä, seurustella nuorempien miesten kanssa. Hän saattaa pitää siitä, kuinka elämäsi on järjestyksessä, ja saattaa olla hyvä, jos hän saa sinut vastuuseen suunnitelmien tekemisestä… tai jopa makuuhuoneessa. Varo vain tätä: mikään suhde ei saa olla äärimmäisen yksipuolinen sen suhteen, kenellä on valta. Jos tällä nuoremmalla kaverilla on rajallinen kokemus parisuhteesta ja hänen persoonallisuutensa mukaan hän ei ehkä ole sitä emotionaalista kypsyyttä kuin sinulla, seurustella nuorempien miesten kanssa.


Varo erityisesti niitä, joita kutsun Peter Pan -tyypeiksi. Tiedät ne. He saattavat lähettää tekstiviestejä kuin hulluja… ja sitten lopettaa tekstiviestien lähettämisen päiviksi. He eivät ota huomioon tunteitasi, ja he ovat täysin itsekeskeisiä. Hänen profiilissaan puhutaan surffauksesta, matkustamisesta, patikoinnista, bla-blaa hänestä.


Kuinka hänen koiransa on hänen vauvansa. Ja hänen kuvat osoittavat, että vaikka hän saattaa olla uskomattoman kuuma, hän viettää kohtuuttoman paljon aikaa juhliin. Se voi olla vaikeaa seurustella nuorempien miesten kanssa kuinka emotionaalisesti kypsä nuorempi mies on heti, joten kokeile tätä kaveria.


Hänen syynsä haluun olla sinkku voivat vaihdella siitä tosiasiasta, että hän juuri erosi suhteesta, siihen, että hän nauttii olemisesta vapaana ja vapaana. Keskustele jälleen varhain siitä, mitä kukin teistä etsii.


Vaikka tekstiviestien lähettäminen voi olla uskomattoman hyödyllistä, jotta voit pysyä yhteydessä ystäviin, saatat löytää itsesi seurustella nuorempien miesten kanssa käyttää sitä kommunikointivälineenä seurustelussa. Joten saatat saada hänet uskomattoman epämukavaksi vaihtaessaan haluamaasi viestintäkanavaa. Paras vaihtoehto on tehostaa tekstiviestipeliäsi. Opi tuntemaan hänet muutamalla lyhyellä virkkeellä ja säästä samalla isommat keskustelut ulkoilua varten. Tai… jos se vain tekee sinusta hullun… seurustele vanhemman miehen kanssa!


Oli syy mikä tahansa, se voi olla uskomattoman turhauttavaa. Vanhempi nainen puuma seurustella nuorempien miesten kanssa, jopa seurustella nuorempien miesten kanssa nähdään seksikkäänä ja kokeneena, seurustella nuorempien miesten kanssa.


Nuoremmat miehet saattavat rakastaa sitä, että voit opettaa heille yhden asian sängyssä ja seurustella nuorempien miesten kanssa arvostat kaikkea, mitä he tekevät puolestasi, aina ilahdutuksesta lakanoiden välissä ja saat sinut tuntemaan olosi kauniiksi ja ihailluksi. Jos pystyt siihen, se voi toimia pitkällä aikavälillä.


Liity Adamin seuraan tässä ilmaisessa verkkoseminaarissa ja tutustu 3 askelta emotionaalisen vetovoiman rakentamiseen. Riippuen ikäerosta sinun ja tämän kaverin välillä, saatat tulla itsetietoiseksi tuosta ikäerosta. Se voi olla erityisen kiusallista, kun vietät aikaa hänen ystäviensä kanssa, jotka keskittyvät kerhotoimintaan tai muihin asioihin, joista olet luopunut vuosia sitten.


Saatat saada katseita ihmisiltä kadulla. Paremmassa tai huonossa tapauksessa on monia hyviä syitä yrittää seurustella nuoremman miehen kanssa. Se voi olla suuri itseluottamuksen lisäys, seurustella nuorempien miesten kanssa, varsinkin jos sait emotionaalisen iskun menneessä suhteessa ja etsit pientä vahvistinta kyseiselle osastolle.


Ja on täysin mahdollista, että voit rakastua yhteen ja saada a seurustella nuorempien miesten kanssa ja onnellinen suhde. Sinun on keskityttävä löytämään mies, joka sopii sinulle täydellisesti iästä riippumatta. Joten… oletko seurustellut vielä nuoremman miehen kanssa? Mikä oli kokemuksesi? Jaa se alla olevissa kommenteissa! Todellinen intohimoni elämässäni on muuttaa rakkauselämääsi antamalla sinulle erityisiä työkaluja ja tekniikoita seurustella nuorempien miesten kanssa houkutella pitkäaikaista rakkautta.


Aloitin lukemalla Adamin tarinan. Kyllä, menin ulos paljon nuoremman miehen kanssa, josta tuli hänen tyttöystävänsä ja menin kihloihin vuoden hänen kanssaan. Päinvastoin olin seksuaalisempi, mutta en häntä, pidän itsestäni kehostani ja terveydestäni enemmän huolta kuin hän. Minulla oli samanlaista tai enemmän energiaa kuin hänellä olla seikkailunhaluinen samaan aikaan.


Me rakastamme toisiamme. Hän sanoi, että olin hänen sielunkumppaninsa. toivottavasti hän ymmärtää virheensä ja korjaa ne erityisesti terveytensä osalta. Elämme vain kerran ja hukattua aikaa ei koskaan saada takaisin….


Meillä oli kivinen 10 kuukautta yhdessä, seurustella nuorempien miesten kanssa. Olisi hauskaa yhdessä ja seksi oli hienoa, mutta halusin enemmän ja tappelimme paljon. Myös muutama tekijä vaikutti asiaan. Löysin hänet hyvin narsistiseksi ja vaikka näen hänet edelleen rennosti… Lue lisää ».


Hei Jeanette, samaistun siihen, mitä sanot… joskus saamme hämmentyä HYVÄSTÄ SEKSISTÄ ja päädymme tarttumaan tunteisiin, vaikka tiedämme, että tämä suhde ei mene.


Opi hyväksymään se, mitä sinulla on, ja yritä saada siitä tyydytystä, seurustella nuorempien miesten kanssa. Muista, mihin keskityt, laajenna, joten valinta seurustella nuorempien miesten kanssa sinun nyt. Olen 40-vuotias ja erosin vajaa vuosi sitten. Aloitin seurustelemalla oman ikäiseni miesten kanssa, mutta huomasin, että monet olivat päässeet irti tai olivat hyvin omissaan seurustella nuorempien miesten kanssa. Minäkin erosin juuri 17 vuotta kestäneestä suhteesta ja kesti itseltäni vuoden surra ja kasvaa.


Niin vanha sielu. Hän on loistava kommunikaattori, ja olemme molemmat valmiita selvittämään erimielisyyksiämme. Rakastuin nuorempaan mieheen ja voin sanoa, että hän on elämäni rakkaus. Hän on minua 4 vuotta nuorempi ja hän on kiehtovin mies mitä minulla on seurustella nuorempien miesten kanssa tavannut. Hän on syvällinen ajattelija, erittäin syvällinen eikä pidä yhteyksistä tai mistään muusta, mikä tuhlaa hänen aikaansa. Hän on niin mukana henkilökohtaisessa kehityksessään, että on ihme nähdä, kuinka hänestä tulee entistä enemmän sitä mitä hän on.


Kun katson taaksepäin oman ikäisiäni tai vanhempia miehiä, en ollut koskaan tuntenut mitään mainitsemistasi asioista, Adam. The … Lue lisää ». Olen 58-vuotias leski, seurustella nuorempien miesten kanssa, naimisissa 32 vuotta ja olen löytänyt itseni yllättävästä suhteesta miehen kanssa, joka oli Hän oli takaa-ajaja ja oli armoton jollain tapaa tietäen tarkan yhdistelmän siihen, mitä luulin, että lukittu huone.


Kiitos kirjeestäsi. Olen 59-vuotias nainen ja minulla on 29-vuotias kiinnostunut. Kiitos, että annoit minulle rohkeutta. Kuinka hullu olenkaan.


Olin naimisissa 34-vuotiaana ja järjestin itselleni vuoden treffit vanhemmille miehille, mutta mitään ei todellakaan tapahtunut En etsinyt 29-vuotiasta, kun minulla on häntä vanhempia lapsia, mutta sattuu.


Rakastan tätä! Minäkin olen 58 ja tapasin juuri suloisimman 25-vuotiaan miehen! Kiitos, olen 49 ja minua jahtaa seurustella nuorempien miesten kanssa ystävät, 23-vuotias poika. Tapasin hänet lähes vuosi sitten, ja viime kuukausina meistä on tullut läheisiä ystäviä. Ajattelin, että hän vain flirttaili ja kiusoitteli minua. epävarma. hän ajoi minua takaa.





kaikki nigerialaiset keskustelupalstat ilmaiseksi



Huomaat todennäköisesti, että hänellä on vähemmän emotionaalista matkatavaraa kuin vanhemmalla miehellä. Esimerkiksi vaikka vanhempi mies voi olla eronnut, saada lapsia tai ylpeillä pitkästä suhdehistoriasta, nuoremmalla miehellä ei todennäköisesti ole samanlaisia ​​henkilökohtaisia ​​tilanteita.


Hänellä on saattanut olla suhteita ennenkin, mutta hänen pelkkä nuoruutensa estää häntä kokoamasta pitkää listaa vaikeuksista, huolista ja existä. Naiset arvostavat sitä tosiasiaa, että heillä on enemmän elämänkokemusta suhteessa. Monet naiset tuntevat voivansa seurustella nuoremman miehen kanssa ja olla maailmallisempi. Loppujen lopuksi 40-vuotiaana naisena olemista nuoremman miehen kanssa voidaan pitää voimapelinä. Vanhemmat miehet seurustelevat jatkuvasti nuorempien naisten kanssa, eikä sitä tuskin paheksua, mutta monet naiset pelkäävät leimautumista, että heidät tuomitaan epätoivoisesti omaan nuoruuteensa takertuneena.


Näin ei kuitenkaan ole. Jos löydät nuoremman miehen, joka saa sinut tuntemaan olosi onnelliseksi, eläväksi ja rakastuneeksi, yhteiskunta kiittää sinua. Jos etsit vähän enemmän seikkailua ja jotakuta, jolla on potentiaalia ravistaa maailmaasi uusilla tavoilla, tapailu nuoremman miehen kanssa on sinua varten. Sen lisäksi, että nuorempi kaveri on todennäköisemmin tietoinen alueesi viimeisimmistä ja kuumimmista tapahtumista, myös toiminnot, joita harjoitat yhdessä pariskuntana, vääristävät todennäköisesti nuorempia ja seikkailunhaluisempia kuin mihin olet tottunut.


Saatat luonnollisesti tuntea, että ikäsi antaa sinulle ylivoimaa tai auktoriteettia, mutta muista, että sinun on pyrittävä tasa-arvoon, jotta suhde toimisi. Ole avoin ja kuuntele myös hänen ehdotuksiaan. Vaikka saatat esimerkiksi olla taipuvainen kahvitreffeille, tapaamaan cocktailia tai menemään lukemaan kirjaa, hänen ideansa hienosta treffeistä voi sisältää maastopyöräilyn, kalliokiipeilyn tai jopa laskuvarjohypyn.


Jos haluat lisätä seikkailutasoa seikkailuelämässäsi, nuoremman miehen etsiminen on hyödyksi. Morsian oli raivoissani siitä, että olin ollut tekemisissä yhden hänen appivanhempiensa sukulaisen kanssa – ikäero ärsytti hänen konservatiivista perhettään.


LISÄÄ: 9 tapaa olla kestävämpi kaikesta. Itse asiassa morsian uhkasi minua lähestymiskiellolla osoittaakseen uskollisuutensa uudelle perheelleen.


Hän kertoi meille myös hulluja tarinoita toisistamme yrittääkseen repiä meidät erilleen. Hän sanoi, että Ryan oli menossa naimisiin eikä halunnut nähdä minua. Hän kertoi Ryanille, että minulla oli poikaystävä mafiassa, joka tappaisi hänet. Mikään niistä ei ollut totta. Näimme toisemme noin kuukauden ajan, mutta lopulta tunsin itseni niin syylliseksi ja häpeäksi, että lopetin sen.


Nämä 6 merkkiä voivat tarkoittaa, että on aika erota ystävästä. Mutta kokemus seurustelusta nuoremman miehen kanssa oli muuttanut minut. Pian eron jälkeen astuin suhteeseen minua 16 vuotta nuoremman miehen kanssa. Olimme mukana noin kaksi ja puoli vuotta.


Hän oli ihana, mutta tajusin, että hän oli vielä poika. Hän meni vanhempiensa kotoa minun kotiini ja ajattelin, että minun täytyy potkaista hänet ulos pesästä, tai hänestä ei koskaan tule omaa miestä. Sitten noin kuuden kuukauden ajan yritin seurustella ikäiseni miesten kanssa. Annoin hänelle usein neuvoja vuoden ajan tytöistä, joiden kanssa hän seurusteli, ja keskustelimme pitkiä psykologiasta ja henkisyydestä. Luulin itseäni hänen mentorikseen; En koskaan villeimmissäni unissani uskonut, että hän rakastuisi minuun.


Mutta eräänä päivänä hän sanoi: "Rakastan sinua. En ole koskaan ennen sanonut noin naiselle. Seth oli 19-vuotias, ja seurustelimme yli viisi vuotta, kunnes hänen perheensä vastustus suhdettamme sai meidät eroon. Hänen äitinsä katkaisi hänet perheestä ja yritti murentaa ammatillista mainettani.


Hän mieluummin ajatteli, että olin saattaja tai joku, joka vahingoittaa hänen poikaansa, kuin uskoi, että todella rakastimme toisiamme. Monet ihmiset ovat kysyneet minulta, kuinka olen päätynyt olemaan tekemisissä 20- ja 30-vuotiaiden miesten kanssa. En ole koskaan käynyt metsästämässä nuorempia miehiä, enkä käy klubeissa tai baareissa, joten vuosien varrella monet miehistä, joiden kanssa seurustelin, ovat olleet kuntosalini jäseniä. Juttelimme sarjojen välillä, ja sitten kun olimme tutustuneet toisiimme, menimme ulos kahville ja asiat etenivät siitä eteenpäin. Minun pitäisi myös mainita tämä: En ole koskaan halunnut mennä naimisiin tai saada lapsia.


Ja olen vaihtanut ammattia useita kertoja. Luulen, että sellainen "vapaa henki" on tehnyt miesten vaikeaksi arvioida ikääni. Kukoin myös 40-vuotiaana ja 50-luvun alussa ja olin paljon varmempi ulkonäöstäni kuin 20-vuotiaana.


Tietenkään kaikki nuoret miehet eivät pidä vanhempia naisia ​​houkuttelevina. Se on hyvin erityinen ryhmä. Nuoremmat miehet, joiden kanssa olen seurustellut, ovat hyvin kekseliäitä, ja he ovat syvästi tunteellisia. He kaipaavat jotakuta, joka herättää heidän uteliaisuutensa, jotakuta, joka voi opettaa heitä. Ja en välitä kuinka hyvältä nainen näyttää ikäisekseen; nuoremmat miehet tekevät kompromissin nuoruudesta ja kauneudesta saadakseen syvyyden ja emotionaalisen vakauden. Siinä se kompromissi. Näillä meikkitempuilla voit näyttää 10 vuotta nuoremmalta.


Naisten, jotka seurustelevat nuorempien miesten kanssa, on myös tehtävä kompromisseja. Vaikka minulla oli suuremmat taloudelliset resurssit kuin miehillä, joiden kanssa seurustelin, jotka olivat 19 ja 20, en koskaan ostanut heidän vaatteitaan tai elintarvikkeita. Jos hän kutsuu sinut ulos, se tulee olemaan elokuva. Jos hän vie sinut päivälliselle, se tulee olemaan ruokalassa. Sinun on annettava hänelle itsenäisyys.


LISÄÄ: 10 asiaa, joita sinun ei pitäisi koskaan sanoa kumppanillesi tappelun aikana. Se ei silti merkinnyt ihmisten hyväksyntää. Jos nuori nainen olisi kiinnostunut miehestä, jonka kanssa olin, hän saattaisi kysyä, olenko hänen äitinsä. Miespuoliset ystäväni vähentäisivät poikaystäviäni, olettaen, että suhde olisi vain seksiä. Mutta naispuoliset ystävät tukivat yleensä. Miehet voivat tehdä tämän – Larry King, Michael Douglas, presidentti Trump – miksi eivät naiset? Se on vain yksi vanhan koulun treffisääntö, jonka olemassaoloa emme voi uskoa. Lopulta kokemukseni saivat minut kirjoittamaan kirjan nimeltä Vanhemmat naiset, nuoremmat miehet , joka julkaistiin vuonna Kun olen vanhentunut, olen lopettanut seurustelun 20-vuotiaiden miesten kanssa.


Mutta olisi uusi kokemus seurustella keskellään olevan tai vanhemman miehen kanssa. Mikä asettaa minut pulaan.

No comments:

Post a Comment